Beste medewoners van de Fluwelen-Ortelius

 

Eén september 2012 nadert met rasse schreden en we zijn al heel ver gevorderd met de organisatie van ons straat feest en het straatboekje .

 

Uiteraard kan het feest niet zonder jou! We hebben je nodig, om mee te feesten natuurlijk maar ook voor nog wat kleine zaakjes. Je kunt ons vast helpen.

 

We zoeken een rad waarmee we nummertjes kunnen trekken, je weet wel; een bingo rad of zoiets dergelijks of misschien een hoge hoed of een computer met een heel groot scherm.  Heb jij die nog staan ergens en mogen wij die dan lenen op ons straatfeest? Geef het even door. We rekenen in 1e instantie op 200 feestgangers dus is het handig als het 250 nummers aankan.

 

Vind jij het leuk om vooraan aan een stoet te lopen en veel herrie te maken, met een toeter, een trommel, of een ander instrument? Vast wel! Dan mag je nu, voor een keer, als een soort Rattenvanger van Hamelen, geoorloofd, zoveel mogelijk herrie op straat maken als je wilt zodat iedereen hoort dat we begonnen zijn. We noemen dat de wakeup-call. Meld je aan!

 

We hebben beslist een paar ondernemers in de straat, we kunnen er sowieso al een paar opnoemen.

Dan vind je het vast leuk om:

1.       je product of een flyer op een van de kraampjes te leggen

2.       Iets van je dienst of product voor de tombola cadeau te doen, iets kleins, iets leuks.

Laat je zien aan je buren en meldt je aan!

Overigens ook als je iets á la rommelmarkt wilt verkopen is nu de gelegenheid er is kraampjesruimte beschikbaar

 

En die vrijwilligers, in 2006 hadden we ze in no-time. Ook dit jaar hebben we handjes op de dag zelf nodig. Voor de opbouw van de kraampjes, het ophangen van de slingers, het goed neerzetten van de tafels, de band te helpen, biertjes te tappen en eten op borden te leggen. Niet de hele avond natuurlijk want dat is niet leuk, een half uurtje of uurtje, wat je wilt. Meedoen? Je kunt je voor de volgende activiteiten aanmelden

-      opbouw oa versiering, kraampjes                         

-      Bar

-      BBQ

-          Kraampjes en versiering

-          Muziek

-          Afbouw na het feest

 

Je wilt vast wel eens laten zien hoe slim je je huis verbouwd hebt. Of bij de buren kijken hoe zij het aangepakt hebben. Of hoe het er uit ziet als het pand zich nog in oude staat bevindt. Je kunt je een deel van je huis laten fotograferen en als je dat leuk vindt ook op 1 september open stellen. We noemen dat gluren bij de buren.

 

Je kunt je voor alle zaken heel graag aanmelden bij info@fluwelen-Ortelius.nl

 

Vanaf 30 juni komen we langs de deur om alles over het feest te vertellen en de voorverkoop van de entreebewijzen voor bbq en straatboekje te regelen.

 

Het straat- en feest comité