Heetkamp fixatie

Heetkamp is een serieuze concurrent voor Segufix. De fixatiematerialen zijn van zeer goede kwaliteit en gunstig geprijsd.

Overzicht

De oorspronkelijke "oude" polsboeien kunnen nog steeds op speciaal verzoek worden geleverd. Het leer is in naturel of in donker uit te voeren, en de boeien zijn al dan niet met penslot te leveren.

Het huidige systeem wordt gebruikt in instellingen. De uitvoering is wederom naar keuze in donker of naturel leder, en de voering is zacht leder of schapenvacht. De sluiting is naar keuze met gespen of pensloten.

De met schapevacht gevoerde extra zware fixatiebanden zijn bijzonder mooi uitgevoerd. Deze zijn zelfs nog te verkrijgen in een (niet goedgekeurde) halsbanduitvoering en in naturel of donkerbruin leder. Standaard worden bevestigingsriemen meegeleverd, en de sluiting vindt plaats met pensloten. Prijs nog te bepalen.

Met Onrustband

De Zweedse onrustbanden worden gesloten met "ouderwetse" steeksloten of magneetsloten. Het canvas is goed wasbaar en bestand tegen zwaar gebruik. De onderdelen van het systeem zijn ook los te leveren. Eventueel is de set te leveren in zwart, tegen meerprijs.

Naast de medische fixatie levert Heetkamp armkokers en scheurvaste kleding. De kokers maken het gebruik van de armen zeer moeilijk terwijl toch nog enige vrijheid overblijft. De armkokers komen op € 200.-

Artikel nummerMet Anti-Scheur Hemd

Terug naar de homepage